fbpx
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia
Empresa iguales cuidado de personas mayores
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia

Selecció i
seguiment
del cuidador

Som conscients de les preocupacions i necessitats que passen les famílies quan són responsables de cuidar als seus majors o dependents, és un moment nou, difícil d’assimilar a vegades, gestionar, o cobrir i que representa un cost a la família a vegades difícil d’assumir, per això la selecció i seguiment del cuidador és una tasca essencial.

Asesoria contratacion personal domestico

A qui va dirigit aquest servei?

Iguales recomana aquest tipus de contractació, -on l’usuari és qui contracta al treballador amb la gestió i intermediació d’Iguales-, quan necessita cobrir un servei a partir de 20/24 hores al mes.

El motiu essencial és l’avantatge econòmic que obté el particular, ja que contractarà el seu treballador pel Sistema Especial per a Empleats de Llar (R.E.H).

Vostè es beneficia de l’estalvi i Iguales li garanteix la gestió i tranquil·litat.

El nostre servei es divideix en dues fases

1

Preselecció de personal i regularització de contracte entre ocupador (tu) i treballador (el treballador que contractes).

2

Gestió mensual de la contractació del teu treballador. Sense sorpreses.

La nostra proposta està orientada a evitar-te les tasques administratives que impliquen tenir un treballador contractat, com el càlcul i gestió de nòmines, variacions de jornades, gestió de substitucions, altes, baixes o noves contractacions, assessorament i acompanyament en tota la relació laboral amb el teu treballador.

Com ens diferenciem?

Visitem al client, si és possible en el seu habitatge, per a poder conèixer la seva situació i les seves necessitats, realitzem una preselecció de possibles candidats amb entrevistes personals directament en les nostres oficines i una vegada tinguem els candidats seleccionats, els hi presentem al nostre client, perquè triï i sigui el qui pren la decisió final.

El nostre aval, són més de tretze anys d’experiència en la nostra activitat, comptant amb els recursos de disposar de treballadors de plantilla, i més de 1000 col·laboradors de confiança registrats en la nostra pròpia bases de dades. Aquest fet es traduirà a oferir-te estabilitat en el servei i tranquil·litat, en cas de gestionar substitucions de treballadors. Entrevistem personalment els candidats, organitzem i guiem l’entrevista entre candidat i client, i una vegada seleccionat, tornem a visitar al nostre usuari el dia del començament del servei.

A Iguales recomanem encaridament contractar legalment, ja que estem convençuts dels beneficis que aporta; seguretat, tranquil·litat, i estabilitat del servei, màximament quan el client diposita la seva confiança en la nostra experiència i gestió.

Consultoria contratation personal domestico

Només contractem cuidadors/ras qualificats/as després d'un procés de selecció personalitzat per a garantir la seguretat de tots.

Com realitzem el procés de selecció?

Ofertas de trabajo cuidadora

Recepció del CV
Confirmació i revisió del Curriculum Vitae

Entrevista de trabajo para cuidadores y limpiadoras

Entrevista
Entrevista presencial a les nostres oficines

Verificacion curriculum limpiadora

Verificació
Verificació de les referències mencionades

Empresa contratadora

Registre
Registre a la nostra base de dades de col·laboradors

Ja té la nostra confiança, i segur que la seva

Som una agència de col·locació acreditada i autoritzada

A Iguales som una agència de col·locació homologada (amb número d’autorització 0900000260) pel Sistema Nacional d’Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya. Així mateix, tenim l’autorització necessària per a formalitzar directament els contractes en el Sistema Xarxa de la Seguretat Social.

Tens dubtes sobre el tipus de contractació que pots realitzar?

Des d’Iguales t’oferim diferents possibilitats perquè puguis acollir-te a la qual més s’adapti a les teves necessitats, t’acompanyem i assessorem durant tot el procés perquè puguis estar tranquil/a en tot moment.

Els nostres serveis

Cura de persones amb dependència

Serveis a mida. Cubrim totes les necessitats familiars. Ens adaptem a tu.

Feines de la llar

Serveis de neteja personalitzats. Segons les teves necessitats i horaris.