fbpx
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia
Empresa iguales cuidado de personas mayores
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia

Cura de persones majors a domicili​

Reprodueix vídeo

Més de 13 anys al servei de les persones​

Necessites un especialista en cures de persones amb dependència a mida?, et preocupa confiar en el cuidador o cuidadora?, Voldries tenir una ajuda en les tasques de la llar, neteja, planxa o cuina?

A Iguals tenim la solució per a tot això i més, ja que aportem una cobertura completa en les àrees de la cura de persones i els serveis domèstics. Coneixem les atencions i les cures que necessiten els nostres majors o persones amb dependències, i us ajudem al llarg de tot el procés amb la nostra atenció.

T’escoltem, t’assessorem i tu decideixes.

Cura de persones amb dependència

Servei a mida. Cobrim totes les teves necessitats familiars. Ens adaptem a tu.

Tasques de la llar

Serveis de neteja personalitzats. Segons les teves necessitats i horaris.
Honestidad cuidado personas mayores

Honestedat

Cuidem de les persones
per damunt de tot

Eficacia cuidar personas dependientes

Eficàcia

Oferim les millors solucions a les teves necessitats en el menor temps possible

Flexibilidad cuidar personas mayores a domicilio

Flexibilitat

Ens adaptem a totes les circumstàncies

Sello agencia de colocación

Vallés Occidental

Serveis de cura per a persones majors

També oferim els nostres serveis a la ciutat de Barcelona.

Què ens diferencia d'altres empreses
dedicades a l'ajuda domiciliària?

Selección de personal doméstico

Selecció professional

Només una agència de col·locació autoritzada i especialitzada en servei domèstic com a Iguales, li garanteix satisfacció i tranquil·litat en la contractació. Ens avalen més d’una dècada prestant aquests serveis i més de 1000 candidats en la nostra base de dades.

Presupuesto personalizado

Pla individualitzat

A Iguals només existeix una forma d’atendre els nostres usuaris, i és de manera personalitzada. Una vegada confiï en la nostra proposta, el primer pas serà conèixer a l’usuari a atendre en el seu entorn…

Mejor empresa de empleadas domesticas

100% Confiança

Ens sustentem en els pilars de la confiança i la legalitat.

Registrats com a empresa SAD | Acreditats per la Generalitat de Catalunya Núm. S08043 | Agència de col·locació autoritzada 0900000260

Selección de personal doméstico

Cuidem de l'equip

Vetllem i acompanyem als nostres treballadors i col·laboradors, respectant i assessorant-los en els seus drets laborals.

Col·laborem amb Ajuntaments i Entitats Socials, en la integració de les persones en el món laboral.

Selección de personal doméstico

Fidelitat garantida

El 80% dels clients i el 90% dels treballadors està amb nosaltres des de fa almenys cinc anys, això ens garanteix a tots satisfacció, seguretat i estabilitat.

Win to win – Tots guanyem.

Tenir tota la tranquil·litat

Gràcies a la nostra estructura d'empresa, oferim varietat en la modalitat de contractació de serveis, garantim la seva estabilitat, cobrint les substitucions, o les variacions de serveis futurs, tot això a través de treballadors de la nostra plantilla, o per selecció de personal.

A qui ens dirigim?

Els nostres serveis SAD, Domèstics i de Selecció de personal, estan dirigits tant a particulars, com a institucions públiques o privades, que necessitin valors com el compromís i la transparència, i com a resultat la tranquil·litat.

Opinions sobre nosaltres

Lourdes Berroy
Lourdes Berroy
2023-04-15
Disponen de un buen grupo de cuidadoras. Buena profesionalidad: educadas, respetuosas, cariñosas, con iniciativa y motivadoras.
MANEL TOMÀS COCA
MANEL TOMÀS COCA
2023-01-26
Bons professionals, ens van donar un tracte humà i un bon assessorament en tot moment durant 8 anys a cura de la nostra mare amb la cuidadora Alícia. També ens van fer totes les gestions i tràmits de paperassa. Moltes gràcies per tot Belen i equip i agrair-vos la vostra professionalitat. Agència molt recomanable
Guillem
Guillem
2023-01-07
Excelente trato recibido por parte de Belén, la Responsable, que siempre busca y ofrece solución rápida y eficaz a la necesidad que se presenta en cada momento. Muchas gracias por todo !!!
Joan Sala Busquets
Joan Sala Busquets
2022-12-30
Molt bons professionals, ens varen atendre ràpidament quan vàrem necessitar dels seus serveis. El personal escollit impecable..
Juan Carlos Fuentes Arrebola
Juan Carlos Fuentes Arrebola
2022-12-29
Excelente trato tanto en lo humano como ante cualquier duda surgida durante este tiempo, gracias Belén.
Sebas Marroco
Sebas Marroco
2022-06-20
Muy buen servicio y excelente profesionalidad tanto gestional como operativamente. Estamos encantados con la ayuda de Nadia, cuidadora de nuestra madre, y con todo el soporte técnico que brinda esta gran empresa.
EMILIO GIMENEZ
EMILIO GIMENEZ
2022-05-31
Como colaborador desde hace ya 3 años, siempre he tenido la sensacion de que se ha buscado el equilibrio entre las conveniencias del Usuario las del Trabajador y lógicamente de la Empresa.
Encarna Rozas Garcia
Encarna Rozas Garcia
2022-05-11
Muy buenos profesionales ,nos buscaron el perfil de persona que necesitábamos ,y nos atendieron bien dando todas las explicaciones necesarias y asesoramiento total gracias