fbpx
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia
Empresa iguales cuidado de personas mayores
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia
Atenció domiciliària per a persones amb dependencia

Cura de persones majors a domicili​

Sabadell centrats en tu

Especialistes a Sabadell i voltants

Vendre serveis, o prestar serveis? En Iguales sempre hem apostat per prestar serveis, fent nostre el refrany, “Qui molt abasta, poc estreny”, d’aquí només comprometre’ns a atendre en determinades poblacions o acceptar els usuaris que estan dins del nostre radi d’acció.

Aquesta decisió ens garanteix mantenir aquest servei indefinidament, garantint la viabilitat econòmica per al treballador, mantenint el servei prestat amb el mateix treballador, o tenir capacitat de gestionar les futures substitucions en cas de baixes, vacances, etc.

Reprodueix vídeo

Més de 13 anys al servei de les persones​

Necessites un especialista en cures de persones amb dependència a mida?, et preocupa confiar en el cuidador o cuidadora?, Voldries tenir una ajuda en les tasques de la llar, neteja, planxa o cuina?

A Iguals tenim la solució per a tot això i més, ja que aportem una cobertura completa en les àrees de la cura de persones i els serveis domèstics. Coneixem les atencions i les cures que necessiten els nostres majors o persones amb dependències, i us ajudem al llarg de tot el procés amb la nostra atenció.

T’escoltem, t’assessorem i tu decideixes.

Cura de persones amb dependència

Servei a mida. Cobrim totes les teves necessitats familiars. Ens adaptem a tu.

Tasques de la llar

Serveis de neteja personalitzats. Segons les teves necessitats i horaris.
Honestidad cuidado personas mayores

Honestedat

Cuidem de les persones
per damunt de tot

Eficacia cuidar personas dependientes

Eficàcia

Oferim les millors solucions a les teves necessitats en el menor temps possible

Flexibilidad cuidar personas mayores a domicilio

Flexibilitat

Ens adaptem a totes les circumstàncies

Sello agencia de colocación

Vallés Occidental

Serveis de cura per a persones majors

També oferim els nostres serveis a la ciutat de Barcelona.

Què ens diferencia d'altres empreses
dedicades a l'ajuda domiciliària?

Selección de personal doméstico

Selecció professional

Només una agència de col·locació autoritzada i especialitzada en servei domèstic com a Iguales, li garanteix satisfacció i tranquil·litat en la contractació. Ens avalen més d’una dècada prestant aquests serveis i més de 1000 candidats en la nostra base de dades.

Presupuesto personalizado

Pla individualitzat

A Iguals només existeix una forma d’atendre els nostres usuaris, i és de manera personalitzada. Una vegada confiï en la nostra proposta, el primer pas serà conèixer a l’usuari a atendre en el seu entorn…

Mejor empresa de empleadas domesticas

100% Confiança

Ens sustentem en els pilars de la confiança i la legalitat.

Registrats com a empresa SAD | Acreditats per la Generalitat de Catalunya Núm. S08043 | Agència de col·locació autoritzada 0900000260

Selección de personal doméstico

Cuidem de l'equip

Vetllem i acompanyem als nostres treballadors i col·laboradors, respectant i assessorant-los en els seus drets laborals.

Col·laborem amb Ajuntaments i Entitats Socials, en la integració de les persones en el món laboral.

Selección de personal doméstico

Fidelitat garantida

El 80% dels clients i el 90% dels treballadors està amb nosaltres des de fa almenys cinc anys, això ens garanteix a tots satisfacció, seguretat i estabilitat.

Win to win – Tots guanyem.

Tenir tota la tranquil·litat

Gràcies a la nostra estructura d'empresa, oferim varietat en la modalitat de contractació de serveis, garantim la seva estabilitat, cobrint les substitucions, o les variacions de serveis futurs, tot això a través de treballadors de la nostra plantilla, o per selecció de personal.

A qui ens dirigim?

Els nostres serveis SAD, Domèstics i de Selecció de personal, estan dirigits tant a particulars, com a institucions públiques o privades, que necessitin valors com el compromís i la transparència, i com a resultat la tranquil·litat.

Opinions sobre nosaltres

Lourdes Berroy
Lourdes Berroy
2023-04-15
Disponen de un buen grupo de cuidadoras. Buena profesionalidad: educadas, respetuosas, cariñosas, con iniciativa y motivadoras.
MANEL TOMÀS COCA
MANEL TOMÀS COCA
2023-01-26
Bons professionals, ens van donar un tracte humà i un bon assessorament en tot moment durant 8 anys a cura de la nostra mare amb la cuidadora Alícia. També ens van fer totes les gestions i tràmits de paperassa. Moltes gràcies per tot Belen i equip i agrair-vos la vostra professionalitat. Agència molt recomanable
Guillem
Guillem
2023-01-07
Excelente trato recibido por parte de Belén, la Responsable, que siempre busca y ofrece solución rápida y eficaz a la necesidad que se presenta en cada momento. Muchas gracias por todo !!!
Joan Sala Busquets
Joan Sala Busquets
2022-12-30
Molt bons professionals, ens varen atendre ràpidament quan vàrem necessitar dels seus serveis. El personal escollit impecable..
Juan Carlos Fuentes Arrebola
Juan Carlos Fuentes Arrebola
2022-12-29
Excelente trato tanto en lo humano como ante cualquier duda surgida durante este tiempo, gracias Belén.
Sebas Marroco
Sebas Marroco
2022-06-20
Muy buen servicio y excelente profesionalidad tanto gestional como operativamente. Estamos encantados con la ayuda de Nadia, cuidadora de nuestra madre, y con todo el soporte técnico que brinda esta gran empresa.
EMILIO GIMENEZ
EMILIO GIMENEZ
2022-05-31
Como colaborador desde hace ya 3 años, siempre he tenido la sensacion de que se ha buscado el equilibrio entre las conveniencias del Usuario las del Trabajador y lógicamente de la Empresa.
Encarna Rozas Garcia
Encarna Rozas Garcia
2022-05-11
Muy buenos profesionales ,nos buscaron el perfil de persona que necesitábamos ,y nos atendieron bien dando todas las explicaciones necesarias y asesoramiento total gracias